Yıldırım’da vefa gecesi

Yıldırım Belediyesi, ilçede ikamet eden şehit yakınları ve gazileri Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen dayanışma programında bir araya getirdi.

Yıldırım’da vefa gecesi

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Önder, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Oktay Yılmaz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesi Başkanı Muzaffer Uyar, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Metin Şenol ve Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Sak’ın yanı sıra şehit yakınları ile gaziler katıldı. 

Şehit yakınlarını ve gazileri kendilerine emanet olarak kabul ettiklerini de vurgulayan Başkan Edebali, “Yıldırım’daki şehit yakınlarımızın, gazilerimizin bizim nazarımızda kendi aile fertlerimizden hiç bir farkı yok. Sık sık kendileriyle bir araya geliyoruz. Göreve geldiğimiz ilk gün oluşturduğumuz Şehit Yakınları ve Gaziler Masa’mız, şehit yakınlarımızın ve gazilerimizi sürekli evlerinde ziyaret ediyor. Göreve gelir gelmez kurduğumuz Şehit Yakınları Gaziler Masamız projemizden gurur duyuyoruz. Bugüne kadar 94 şehit ailesini, 392 gazimizi ziyaret ettik. En ufak dertlerini kendi sorunumuz gibi kabul edip çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu bizim onlara borcumuz. Borcumuzu bir nebze de olsa ödeyebiliyor, yaşadıkları acıları bir nebze de olsa hafifletebiliyorsak ne mutlu bize” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X