Yıldırım`dan `iş` atağı

İşsizliği ortadan kaldırmayı hedefleyen Yıldırım Belediyesi, kentteki istihdam sorununu çözmek için çalışmalarına hız verdi.

Yıldırım`dan `iş` atağı
Konu hakkında Cumalıkızık Kültür Merkezi’nde Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin başkanlığında toplantı yapıldı.
 
İşsizlik sorununun Yıldırım’daki en önemli konulardan biri olduğunu belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, göreve geldikleri günden bu yana bu sorunu çözmek için yoğun bir gayret sarf ettiklerini söyledi.
 
Yıldırım Belediyesi’ne iş konusunda yoğun bir talep aldıklarını ifade eden Başkan Edebali, “Biz de konunun muhatapları olan İŞKUR, KOSGEB, BTSO, BESOB, BEKSİAD ve Yıldırım Kaymakamlığı ile bir araya gelerek yol haritamızı oluşturduk. Yapılacak çalışmalarımız sonrasında kendi işini kurmak isteyenlere ve meslek sahibi olmak isteyenlere eğitimler verilerek iş imkanlarına kavuşmalarını sağlayacağız. Konunun muhatabı kurum ve kuruluşlarımızla bu anlamda sürekli diyaloğumuz devam edecek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X