Yıldızlar minderi salladı!

Acemler Spor Salonu’ndaki organizasyonda sporcular rakiplerini devirebilmek için ter döktü.

Yıldızlar minderi salladı!

RECAİ UYSAL

Osmangazi Belediyesi’nin evsahipliğinde gerçekleştirilen Uslararası Osmangazi Yıldızlar Güreş Turnuvası’nda 7 ülkeden 300 sporcu dereceye girebilmek için mücadele etti.

Osmangazi Belediyesi’nin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlediği Uluslararası Osmangazi Yıldızlar Güreş Turnuvası büyük heyecana sahne oldu. 7 ülkeden toplam 300 sporcunun mücadele ettiği turnuvada sporcular kürsüye çıkabilmek için büyük efor sarfetti. Acemler Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği organizasyonun açılışına Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin de katıldı. Güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Birçok spor tesisini Bursa’ya kazandırdık. Şimdi de Türkiye’nin en büyük atletizm salonunu yapıyoruz. Bu tesislerden olimpiyat ve dünya şampiyonları çıkmasını arzuluyoruz” dedi.

ÖDÜLE UZANDILAR

Turnuvaya katkı sağlayan herkese teşekkür eden Dündar, “Sporculara destek veren velilere ayrıca teşekkür ediyorum. Çünkü, ata sporumuz ailelerin desteğiyle gelişiyor. Genç sporcularımızın tecrübe kazanması için bu turnuvalar güzel bir fırsat. İnşallah, yeni şampiyonların çıktığı bir turnuva olur. Tüm sporculara başarılar diliyorum” dedi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin de yapılan tesis hamlesi ve organizasyonlarla tüm branşlarda sporun kalbinin Osmangazi’de attığını belirtti. Türkiye’nin yanı sıra Bulgaristan, Yunanistan, Makedonya, Moldova, Özbekistan ve Arnavutluk’tan toplam 300 sporcu katıldığı turnuva sonunda dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X