Yıldızlar taçlandı

5 Aralık’ta start alan organizasyonda heyecan sona erdi. Büyük heyecanın yaşandığı final maçlarında Okullararası Yıldızlar Basketbol İl Birinciliği’nde kızlarda Çukurca Fan Club Ortaokulu, erkeklerde ise Özel Emine Örnek Ortaokulu şampiyon oldu.

Yıldızlar taçlandı

RECAİ UYSAL

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Yıldızlar Basketbol İl Birinciliği’nde heyecan sona erdi. Kızlarda 10, erkeklerde 14 takımın katılımıyla 5 Aralık’ta start alan organizasyonda şampiyonlar da belli oldu. Büyük heyecanın yaşandığı organizasyonda şampiyonları belirleyen karşılaşmalar Atatürk Spor Salonu’nda oynanırken, kızlarda Çukurca Fan Club Ortaokulu, erkeklerde ise Özel Emine Örnek Ortaokulu zirveyi kaptırmadı.

BİRİNCİLİK FAN CLUB’IN

Kızlarda şampiyonu belirleyen maçta Çukurca Fan Club Ortaokulu, Mustafakemalpaşa Ortaokulu’nu 67-61 mağlup ederek birincilik kupasının sahibi oldu. Kızlar üçüncülük kürsüsüne ise Gürsu 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu çıktı. Fevzi Çakmak Ortaokulu’nu 33-22’lik skorla mağlup eden Gürsu 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu üçüncülük kupasını kazandı.

ÖRNEK ZİRVEDE

Erkeklerde şampiyon ise nefes kesen final maçının ardından Özel Emine Örnek Ortaokulu oldu. Büyük heyecanın yaşandığı karşılaşmada Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu’nu 56-53 mağlup eden Özel Emine Örnek Ortaokulu şampiyonluk kupasını kaldırdı. Erkekler üçüncüsü ise Bahçeşehir Bursa Modren Ortaokulu’nu 36-34 mağlup eden Özel Şahinkaya Ortaokulu oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X