Yılın davası görüldü! Berkay’dan ilk açıklama

Ekim 2018 Emirgan’daki bir gece klübünde Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’in “Beni taciz etti” iddasının ardından başlayan şarkıcı Berkay ve Arda Turan davasının ikinci duruşması bugün görüldü.

Yılın davası görüldü! Berkay’dan ilk açıklama

Şarkıcı Berkay, dava sonrası basın mensuplarının karşısına çıktı. Berkay’ın yanında avukatı Ayşegül Mermer de vardı.

11 EYLÜL 2019’A ERTELENDİ

41. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Berkay katıldı. Arda Turan’ın avukatının hazır bulunduğu duruşmada tanıklar dinledi. Mahkeme davayı 11 Eylül 2019’a erteledi.

“DAVAMIN ARKASINDAYIM”

Şarkıcı Berkay, “Amacımız zaten bu olayı ispatlamaktı. Bizim şahidimiz de bunu söyledi. Bir diyalog olduğunu gördüğünü söyledi.Ama karşı taraf bunu reddediyordu. Zaten açık bu dava okuyabilirler. Önemli olan buydu başka bir şey söylemeye gerek yok. Yaptıkları şeyden özür dileyecek. Ben davamın sonuna kadar arkasındayım.” açıklamasında bulundu.

“ÖRTÜŞEN İFADE VERDİ”

Berkay’ın avukatı Ayşegül Mermer de davayla ilgili, “Zaten bu tanık bizim tanığımız değil, resmi tanıktı. Mahkeme olay gecesi o masada olan herkesin bilgisine başvurdu. Ve en önemli tanık biraz önce mahkemede dinlendi olayla ilgili ve örtüşen ifadelerde bulundu. 11 Eylül’de karar verilecek” açıklamasını yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X