Yılın gazetecisinden müthiş iddia: ‘Uzaylıları gözümle gördüm’

Elele-Avon Kadın Ödülleri’nde Yılın Gazetecisi ödülünü alan Gülden Aydın, uzaylıların varlığıyla ilgili çok çarpıcı bir iddiada bulundu. Çocukken uzaylıların kendisiyle oynadığını anlatan Aydın, “uzaylılar var, kesin bilgi” dedi.

Yılın gazetecisinden müthiş iddia: ‘Uzaylıları gözümle gördüm’

Meslek yaşamını Hürriyet Gazetesi’nde sürdüren Gülden Aydın kendisiyle yılın gazetecisi seçilmesi nedeniyle röportaj yapan Ayşe Arman’a uzaylıların varlığıyla ilgili çok çarpıcı sözler söyledi. Röportajın ilgili bölümü şöyle:

UZAYLILAR VAR… KESİN BİLGİ

–  Hep absürd öneriler gelir toplantılarda senden. Neden?

Aklıma geliveriyor, sesli düşünüyorum. İstiyorum ki fikir şimşekleri çaksın, süper haber konusu çıksın…

–  Mesela şu uzaylılar meselesi var. Hadi itiraf et, inanıyorsun sen değil mi uzaylılara?

Divriği’nin Murmana köyündeydik. 8 yaşındaydım. Bir temmuz akşamüstüydü. Annem ve ablamla damda oturmuş, aşağıdaki Çaltı Çayı’nda yüzenleri seyrediyorduk. Derken, fosfor yeşili kocaman bir ışık topu belirdi. Arada elipsleşip sararıyor, köyün, tepelerin üzerinde zıplıyordu. Bazı köylüler korktu, “Allah, Muhammed ya Ali” diyerek secde ettiler. Derken bizim üzerimizde durdu. Ben ayağa fırlayıp peşinden koşmaya başladım. Köyün dışına çıkmıştım ki, ablam eteğimden yakaladı. Yani ben o küçük yaşımda tanıştım onlarla. Benimle oynayıp köyün dışına çıkarmışlardı. Belki de alacaklardı. Ablama çok kızgınım, ablam yüzünden alamadılar…

– Sen bayağı ciddisin bu konuda…

Tabii, tabii. Daha sonra yaşadığım birkaç olayı anlatıp da milletin müstehzi gülüşüne maruz kalmayayım. Varlar! Kesin bilgi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X