Yılın transferi resmen bitti! İşte Ronaldo’nun ilk sözleri

Ve Cristiano Ronaldo resmen Juventus’ta! Portekizli yıldız, Torino ekibinin düzenlediği basın toplantısında futbolseverlerin karşısına çıkarken iddialı mesajlar verdi.

Yılın transferi resmen bitti! İşte Ronaldo’nun ilk sözleri

Meydan okumaları her zaman sevdiğini belirten Ronaldo “Ben hayatımda her zaman rekabet istedim. Kariyerimde hiçbir zaman konforu seçmedim.

Bu yeni rekabetim de, diğerleri kadar güzel olacak. Her zaman olduğu gibi, elimden gelenin en iyisini yaparak Juventus tarihinde de iz bırakmak istiyorum” diye konuştu.

Kendine güvendiğinin altını çizen Ronaldo “Fiziksel, mental ve duygusal olarak kendimi çok iyi hissediyorum. Burada olmaktan gururluyum. 33 yaşındayım ama benim yaşıma geldiklerinde kariyerlerinin bittiğini düşünen oyunculardan farklıyım.” dedi.

Ronaldo, Real Madrid’den ayrıldığı için üzgün olmadığını söylerken, Juventus’la Şampiyonlar Ligi kupası da dahil tüm kupaları kazanmak istediğini ifade etti. 

Altın Top’u kazanmayı kafasına takmadığını söyleyene Ronaldo, Messi ile aralarındaki rekabet için de şu ifadeleri kullandı: 

“Oyuncuları rakibim olarak görmüyorum. Tabii ki kazanmak istiyorum, en iyi olmak istiyorum. Herkes Messi ile aramdaki rekabetten bahsediyor ama oyuncular takımı için en iyisini yapmaya çalışıyor. Hikayenin sonunda, kimin en iyi olduğunu göreceğiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X