Yıllar sonra rol arkadaşlarıyla programa katılacaktı, acı haberi aldı

Bizimkiler dizisindeki rolüyle akıllara kazınan oyuncu Ayşe Kökçü, yıllar sonra rol arkadaşlarıyla canlı yayına katılacakken annesinin ölüm haberini aldı.

Yıllar sonra rol arkadaşlarıyla programa katılacaktı, acı haberi aldı

Bir döneme damga vuran Bizimkiler dizisinin Nazan’ı Ayşe Kökçü, annesini kaybetti. Oyuncu acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

ANNESİ HAYATINI KAYBETTİ

Bizimkiler, Yalancı Yarim ve Kardeş Payı gibi yayınladıkları döneme damga vuran projelerde yer alan usta oyuncu Ayşe Kökçü’nün annesi hayata gözlerini yumdu. Acı haberi sosyal medya hesabı Instagram’dan duyuran Kökçü, “Kuzguncuk Üriyanizade Camii’nde kılınacak ikindi namazının ardından Nakkaştepe’de kabristanına uğurlayacağız annemi” ifadelerini kullandı.

CANLI YAYINA KATILACAKTI

Ayşe Kökçü bugün Bizimkiler dizisindeki rol arkadaşları Bensu Orhunöz ve Atılay Uluışık ile Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına konuk olacaktı. Acı haberi canlı yayında söyleyen sunucular, usta oyuncuya başsağlığı diledi.


 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X