Yılmaz: Eğitime destek sürecek

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ilçede eğitim-öğretim faaliyetlerini yürüten okul müdürleri ile gerçekleştirilen programda bir araya geldi.

Yılmaz: Eğitime destek sürecek

Programa Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gör ve okul müdürleri katıldı.

Okul müdürlerinin istek ve sorunlarını dinleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, eğitimin bir milletin, en önemli meselesi olduğunu ve okullara yapmış oldukları desteklerin devam edeceğini söyledi. Eğitimin daha nitelikli olması ve çocukların daha iyi yetiştirilmesi için bu konuya daha fazla kafa yorulması gerektiğini ifade eden Yılmaz, “Piknik, tiyatro ve sinema gibi etkinlikler düzenleyerek, öğrenciler birlik ve beraberlik içinde zaman geçirmeliler. Gemlik Belediyesi olarak, ilçedeki eğitim kurumlarının ihtiyaçlarının karşılanmasında da bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada imkânlarımız dâhilinde en iyi hizmet için yanınızdayız” diye konuştu

Talep ve istekleri not alan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, belediye olarak en kısa sürede okullara destek olacaklarını belirterek, ilçede eğitimin en üst düzeye çıkması için, Gemlik Belediyesi’nin üzerine düşen görevi yapacağını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X