Yılmaz muhtarların taleplerini dinledi

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi.

Yılmaz muhtarların taleplerini dinledi

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’ın da katıldığı Bölge Parkı’nda düzenlenen toplantıda, mahallelerin ve mahalle sakinlerinin sorunları, yapılan işlerin takibi ve yapılması gerekenler ele alındı. Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gör, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ile altyapı kuruluşlarının temsilcilerinin de hazır bulunduğu toplantıda muhtarlar, bölgelerinde çözüm bekleyen sorunları ve taleplerini anlattı. 

Mahallelerdeki sorunlar, talepler, görüşlerin değerlendirilmesi ve muhtarlar ile konunun muhatabı kurumların bir araya gelmesi amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Gemlik’in tüm mahallelerinde belediye birimlerinin çalışmaları devam ediyor. Rutin belediye hizmetlerinin yanında şehrimizi gelecek nesillere taşıyacak çok önemli projeleri de hayata geçiriyoruz.

Kentimizi marka şehir haline getirmek için elbette vatandaşlarımızın görüş ve taleplerini de değerlendiriyoruz. Mahallelerinde vatandaşlarımızın sesi olan muhtarlarımızla toplantıların, yeni yatırımlar ve hizmetler açısından önemli olduğunu biliyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X