Yılmaz Slovenya’da Gemlik zeytinini tanıttı

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Güney-Doğu Avrupa Yerel Yönetimler Birliği Ağı (NALAS) Avrupa Yerel Yönetimler 13. Genel Kurul Toplantısı için Slovenya’ya gitti.

Yılmaz Slovenya’da Gemlik zeytinini tanıttı

CEMAL KIRGIZ

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Güney-Doğu Avrupa Yerel Yönetimler Birliği Ağı (NALAS) Avrupa Yerel Yönetimler 13. Genel Kurul Toplantısı için Slovenya’ya gitti. Yılmaz, genel kurula katılan 13 ülkenin temsilcilerine Gemlik zeytininin tanıtımını yaptı. 

Marmara Belediyeler Birliği’ni Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin ile birlikte temsil eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, iki günlük organizasyon kapsamında, ‘Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri Doğrultusunda Sosyal İçerme ve Yeniden Entegrasyon Konferansına’ katıldı.

Yerel yönetimler arasında bilgi alışverişi açısından önemli bir etkinliğe katıldıklarını belirten Yılmaz, Birlik’e üye ülke temsilcilerinin, genel kurul ve konferansta 2020 yılı gündemi konusunda bilgi alışverişinde bulunduğunu anlattı.

Slovenya’da Marmara Belediyeler Birliği yöneticileriyle birlikte Büyükelçi Esen Altuğ’u makamında ziyaret eden Refik Yılmaz, zeytinli çikolata, Gemlik zeytini ve Gemlik zeytinyağı hediye etti.

Yılmaz, genel kurul ve konferans kapsamında Gemlik zeytininin Avrupa pazarlarında tanınması için de çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X