Yılmaz vatandaşları dinledi

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, vatandaşların karşılaştığı sorunlara çözüm bulmak amacıyla hayata geçirilen çay-simit-sohbet adlı buluşmalarda vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinliyor. 

Yılmaz vatandaşları dinledi

Bu kapsamda Gemlik Belediyesi tarafından düzenlenen buluşmaların üçüncüsü, Balıkpazarı Mahallesi’nde gerçekleşti. Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, BUSKİ Şube Müdürü Aykut Çatal, belediye birim amirleri, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ve muhtarların da katıldığı halk meclisinde konuşan Yılmaz, halkın sorunlarını yerinde dinleme fırsatı bulduklarını kaydetti.

Vatandaşların sorunlarına daha hızlı çözüm üretmek amacıyla buluşmaların farklı mahallelerde devam edeceğini söyleyen Yılmaz, “Çözülebilecek sorunları hemen çözüyoruz. Vatandaşlarımızla hem dertleşiyoruz hem de problemlerini dinliyoruz” dedi. 

Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Bu şehrin daha güzel yönetilmesi daha güzel yaşanabilir hale getirilmesi için sizlerin görüşleri çok önemli. Bizler hizmetten başka hiçbir şeyi amaçlamıyoruz. Tek derdimiz, aziz milletimize hizmet etmek” diye konuştu. Vatandaşların taleplerini dinleyerek not alan Yılmaz, sorunların çözümü noktasında belediye olarak gerekli hassasiyeti gösterdiklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X