Yılmaz vatandaşları dinliyor

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, esnaf ve mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Yılmaz vatandaşları dinliyor

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Başkan Yardımcıları ve meclis üyelerinin ve mahalle muhtarlarının da zaman zaman eşlik ettiği esnaf ve mahalle ziyaretlerinde belediyenin yaptığı çalışmalar ve projelerle ilgili esnaf ve vatandaşlara bilgi veren Yılmaz, Gemlik’i daha yaşanabilir ve modern bir kent haline getirmek için çalışmalarının sürdüğünü söyledi. 

Belediye Başkanı Refik Yılmaz, vatandaşları mahallelerinde, esnaf ve işadamlarını ise işyerlerinde ziyaret ettiklerini ifade etti. Yılmaz, “Halkımızla yan yana gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz ve bu görüşmelerle vatandaşın ve esnafın ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Yapacağımız hizmetleri buna göre şekillendiriyoruz” dedi.

Hayata geçirilen ve devam eden projelerle Gemlik’in yükselen bir değer haline geldiğini ifade eden Yılmaz, ilçeye ve ülkeye katma değer kazandıran esnafın da her zaman yanlarında olduklarını sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X