Yine olmadı

Sezon boyunca tüm olumsuzluklara rağmen play-off umudunu koruyan Bursaspor Yüksekoba, Gümüşhane’yi set vermeden geçti ama play-off şansını kaybetti.

Yine olmadı

Kadınlar Voleybol 1. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Bursaspor Yüksekoba, deplasmanda Gümüşhane Gençlerbirliği’ni 3-0 mağlup etti ancak play-off şansını kaybetti. 

Gümüşhane Aydın Doğan Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada etkili bir oyun sergileyen yeşil beyazlılar, ilk seti 25-17 almayı bildi. İkinci sette de rakibine 25-19 üstünlük sağlayan Filenin Timsahları, durumu 2-0’a getirdi.

PURSAKLAR UMUTLARI TÜKETTİ

Müsabakanın üçüncü setinde de file önünde etkili gözüken Bursaspor Yüksekoba, rakibine 25-15 üstünlük sağladı. Bu sonuçla karşılaşmadan 3-0 galip ayrılan yeşil beyazlılar, play-off için bu sonuç yeterli olmadı. 

Grupta 4. sırada bulunan Pursaklar Voleybol’un Bolu Belediyespor’u 3-1 mağlup etmesiyle Filenin Timsahları’nın son hafta öncesinde play-off şansı kalmadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X