‘Yoğurdu üfleyerek yiyeceğiz’

Ali Ay, ‘Görevden kaçmak bana yakışmaz. Sütten ağzımız yandı. Kulübü profesyoneller yönetecek. Hatalardan dersler aldık’ dedi.

‘Yoğurdu üfleyerek yiyeceğiz’

Bursaspor’un mevcut başkanı ve başkan adayı Ali Ay, hatalardan dersler aldıklarını söyledi. 2,5 yıl içersinde büyük mücadeleler verdiklerini ifade eden Ali Ay, ‘Hep güzel ve büyük hayallerimiz oldu. Şimdi hayallerin gerçekleşme zamanı. Biz tek yumruk olduğumuzda neler yapabileceğimizi biliyoruz. Biz 2,5 yılda çok büyük kaoslarla uğraştık. Ekonomik sıkıntılar çektik. Zorluklardan kaçmadık. Ben zoru görünce kaçan birisi değilim. Sosyal medyada kasıtlı haberler yapıldı. Burası er meydanı. Biz maddi anlamda sıkıntılı süreci hatasız yürütmeye çalıştık. Puan silme ve futbolcuları kaybetme riski de olabilirdi. Ama Allah’tan bunlar olmadı’ diye konuştu.

PROFESYONEL KADRO

‘Görevden kaçmak bana yakışmaz’ diyen Başkan Ay, ‘Bana fonlarla ilgili 300 milyon TL’ye yakın teklif yapıldı. Ama güvenmedim. Bugün itibarıyla borçların 15 milyon Euro azaldığını söyleyebiliriz. Menajer önerisiyle hiçbir futbolcu almadık. Hayattaki en büyük şey tecrübedir. Sütten ağzımız yandı artık yoğurdu üfleyerek yiyeceğiz. Yeni ve güvenilir isimleri göreve getiriyoruz. Kulübü profesyoneller yönetecek. Stat isminin satışı ile ilgili uzun zamandır çalışmalarımız sürüyor. 10-15 gün içinde güzel dönüş yapacak bir firma da var. Artık hayallerin gerçeğe dönüşme vakti’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X