Yok böyle şov!

Atatürk Spor Salonu’nda aerobikte 16, stepte 12 sporcunun mücadele ettiği organizasyonda öğrenciler hünerlerini konuşturdu. Nefes kesen İl Birinciliği’nde öğrencilerin en iyi kareografiyi ortaya çıkarma çabası alkış aldı.

Yok böyle şov!

RECAİ UYSAL

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Aerobik-Step Cimnastik İl Birinciliği heyecanı dün yaşandı. Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen organizasyonda öğrenciler, aerobikte minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde hünerlerini sergilediler. Miniklerde 4, küçüklerde 4, yıldızlarda 4 ve gençlerde 4 olmak üzere toplam 16 sporcunun katıldığı İl Birinciliği’nde sporcuların performansı alkış aldı.

HÜNERLERİNİ KONUŞTURDULAR

Step Cimnastik ketagorisinde de sporcular kürsü için büyük efor sarfetti. Küçükler yıldızlar ve gençler kategorilerinde yapılan İl Birinciliği’nde de 12 sporcu hünerlerini gösterdi. Büyük heyecanın yaşandığı organizasyonda sporcular en güzel kareografileri ortaya çıkarabilmek için ter dökerlerken, ortaya güzel enstanteneler çıktı. Nefes kesen İl Birinciliği sonunda dereceye girenler Türkiye Şampiyonası’nda mücadele etmeye hak kazandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X