Yolumuz mücadele yolu

Titi ‘Çok önemli maçlar bizi bekliyor. Savaşımız sürecek” dedi.

Yolumuz mücadele yolu

Bursaspor’un defanstaki tecrübeli ismi Titi, Göztepe karşısında iyi mücadele ettiklerini söyledi. Golü bulamadıklarını ifade eden Brezilyalı oyuncu, ‘Son haftalardaki performansımıza baktığımızda giderek yükselen bir grafiğimiz vardı.

Gole çeviremediğimiz oyunlar oldu. Göztepe maçı da onun devamı gibiydi. İyi oynadık, topu öne iyi taşıdık. Ama gole çeviremedik. Yolumuz mücadele yolu, odaklanma yolu.

Çok önemli maçlar bizi bekliyor. Savaşımız sürecek” dedi. Hakem Bülent Yıldırım’la ilgili de sert eleştiriler yapan tecrübeli futbolcu şöyle konuştu: 

HAKEME ELEŞTİRİ

‘Ben hakemler hakkında çok konuşmayı sevmiyorum ama bazı kararları da yerinde değildi. Hatalar hep bizim aleyhimize oldu. Bu hataların çoğu bizim dezavantajımıza olan hatalar olunca bizim de direncimizi kırdı.

1-2-3 kere olabilir ama daha sonrasında yaşananlar, insanın kafasında yer ediyor ve oyuncuların sinirlenmesine sebebiyet veriyor. Sarı kart pozisyonunun da doğru olmadığına inanıyorum.

Rakiplerle mücadelemiz olacak ama zaman zaman hakemlerle de mücadele etmemiz gerekiyor.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X