Yunuseli’ye modern pazaryeri

Osmangazi Belediyesi’nin Yunuseli Mahallesi’nde yapımına başladığı kapalı pazar yeri aynı zamanda bölgenin otopark ihtiyacını da karşılayacak.

Yunuseli’ye modern pazaryeri

Akyıldız Caddesi’nde temel kazıları devam eden kapalı pazar alanındaki çalışmaları yerinde inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, şehrin ahengini bozan, trafiği aksatan pazar yerlerinin yerine modern pazar alanları inşa ettiklerini söyledi.

Yunuseli ve Güneştepe bölgelerinin hızlı yapılaşmanın olduğu yerleşim yerleri olduğunun altını çizen Dündar, “Bu bölgedeki alt yapı çalışmaları ve sosyal donatı alanlarını hızlı bir şekilde inşa ediyoruz.

Akyıldız bölgesinde hem Yunuseli hem de Güneştepe’de yaşayan vatandaşlarımıza hizmet edecek modern bir pazar alanı hayata geçireceğiz. Temel kazı çalışmaları devam ediyor. 3 bin metrekarelik bir alan üzerinde kapalı bir otopark da olacak. Bu bölgenin büyük bir ihtiyacını karşılayacak. İnşaat çalışmalarını en kısa sürede tamamlayıp hizmete açacağız” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X