Yurt dışı ekonomi zirvelerine devam

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan, yurt dışındaki ekonomi zirvelerine devam edeceklerini söyledi.

Yurt dışı ekonomi zirvelerine devam

Tunakan, Almira Hotel’de gerçekleştirilen 21’inci Sinerji Toplantısı’ndaki konuşmasında derneğin Bursa’nın en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu belirtti. Üye sayısının 400’ü aştığını ifade eden Tunakan, ‘’Göreve geldiğimiz günden bu yana diğer STK’lar ile sıkı ilişkiler içinde olmaya gayret gösterdik. Çünkü biliyoruz ki ancak birlik ve beraberlik içinde, ortak akıl çerçevesinde Bursa’ya faydalı olabiliriz” dedi.

Gelecek dönemdeki projelerine yönelik de açıklamalarda bulunan Tunakan, önümüzdeki süreçte en önemli hedeflerinden birinin BALKANTÜRK Parkı’nı tamamlamak olduğunu kaydetti. Yurt dışında ekonomik temaslara devam edeceklerini vurgulayan Tunakan, ‘’30 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında Avusturya ve Çekya’da geleneksel Ekonomi Zirvemize ve 9-12 Ekim tarihlerinde de BTSO ile birlikte Zagreb’te gerçekleştireceğimiz Hırvatistan İş Programına katılıyoruz. Yoğun bir dönemin ardından aynı tempoyla önümüzdeki aylarda da çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X