Yusuf Erdoğan’ın tepkisi bu yönetime

Tecrübeli futbolcunun şuan için boşa çıkma ihtimali yok. Ancak alacakları için Ali Ay yönetimine karşı sert bir tavır sergiliyor. 

Yusuf Erdoğan’ın tepkisi bu yönetime

Bursaspor’da durumu belirsizliğini koruyan isimlerden biri olan Yusuf Erdoğan, ilk ihtarname çekenlerin başında geliyor. İskenderun’da vatani görevini yapan tecrübeli futbolcunun şuan için boşa çıkma ihtimalinin bulunmadığı belirtildi. Yusuf’la yapılan görüşmelerde ise alacakları için net tavır koyduğu bildirildi.  Miktarın tamamını isteyen deneyimli kramponun Ali Ay yönetimine kırgınlıkları nedeniyle böyle bir tavır da sergileyebileceği ifade ediliyor. 

GALATASARAY’IN RADARINDA

Yeni göreve gelecek yönetime karşı daha ılımlı bir tavır sergilemesi beklenen Yusuf’un ismi son günlerde Galatasaray ile de anılmaya başladı. Sarı kırmızılı yönetimin tıpkı Aytaç’a yaptığı gibi ‘Bonservisi al gel’ dediği iddia edilen Yusuf’un kesin durumunun ay sonuna kadar netleşmesi bekleniyor. Bilindiği gibi önceki gün Yusuf’un adı Rapid Wien’le de  anılmıştı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X