Zafer Arabayatağı’nın!

Mavi beyazlılar son karşılaşmaların ardın 4 puan +1 averajla Türkiye Şampiyonası’na giderken, Altınsaban 4 puan -1 averajla havlu attı. Son finalisti ise Yavuzselim-Fethiye İdman Yurdu maçı belirleyecek.

Zafer Arabayatağı’nın!

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa U-19 Yaş Ligi 1. Küme Play-off 2. Grup’ta dün oynanan maçların ardından ortaya oldukça ilginç bir tablo çıktı. Grupta tüm takımlar 4 puana ulaşırken, Türkiye Şampiyonası’na gidecek 2 finalist, averajlar sonunda bile kesinleşemedi. Sadece Altınsabanspor ile 3-3 berabere kalan ve +1 averajı alan Arabayatağıspor adını finallere yazdırdı. Atıcılar-2 Sahası’nda oynanan maçta mavi beyazlıların gollerini 29 ve 73’te İbrahim ile 69’da Ercan attı. 3 kez öne geçen ancak skoru koruyamayan Altınsaban’ın golleri ise 24’te Fehmi, 57’de Furkan ve 70’te Hüseyin’den geldi.

6 Ocak’ta baraj maçı var

Grubun diğer maçında ise Yavuzselimspor ile Fethiye İdman Yurdu 1-1 berabere kaldı. Maça hızlı başlayan sarı siyahlılar henüz 2. dakikada Yahya’nın gölüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra Yavuzselimspor geriye çekilince, Fethiye İdman Yurdu 20’de Emirhan’ın golüyle maçta 1-1’lik eşitliği yakaladı. Karşılaşmanın 90. dakikasında Yavuzselimspor’dan Ahmet ile Fethiye İdman Yurdu’ndan Sercan direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 1-1 biten maçın sonucunda 4 puan 0 averajı olan iki takımın 6 Ocak’ta baraj maçı oynanması kararlaştırıldı.

SAHA: Atıcılar-2

HAKEMLER: Bora Aladağ (***), Onur Elçin (***), Mustafa Uğur Erkan (**)

GOLLER: Dk.24 Fehmi, Dk.57 Furkan, Dk.70 Hüseyin (Altınsaban) Dk.29-73 İbrahim, Dk.69 Ercan (Arabayatağı)

KIRMIZI KART: Dk.87 Ahmet (Altınsaban)

ARABAYATAĞISPOR: Rovkan (*), Aycan (**), Can (**), Ertan (*), Engin (**), Ercan (**), Okan (**), Berathan (*), İbrahim (***), Muhammed (**), Talha (**)

ALTINSABANSPOR: Ahmet (*), İbrahim (*), Fehmi (**), Doğukan (**), Ahmet (*), Tayyip (*), Hüseyin (**), Erdem (*), Furkan (**), Cüneyt (*), Kürşat (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X