Zengin savaş çıkaracak!

Fenerbahçe’nin 3 yıllığına anlaştığı Erkan için gözler Eskişehirspor’da.

Zengin savaş çıkaracak!

Trabzonspor’un da talip olduğu gözde futbolcunun serbest kalmaması için 800 bin Euro’luk alacağını ödeyen kırmızı siyahlılar yüklü bonservis bedeli istiyor.

Alacakları ödenmediği için geçtiğimiz ay Futbol Federasyonu’na başvuran Eskişehirsporlu Erkan Zengin ile ilgili dün flaş gelişmeler yaşandı. 800 bin Euro’luk alacağı ödenmemesi halinde pazartesi günü itibariyle serbest kalacak Erkan’ın dün Fenerbahçe ile görüşüp 3 yıllığına prensip anlaşmasına vardığı ortaya çıktı. Eskişehirspor Kulübü de oyuncunun serbest kalmaması için dün atağa kalkıp 800 bin Euro’luk alacağını Futbol Federasyonu hesabına yatırdı.

KANARYA DEVREYE GİRDİ

Trabzonspor’un da Erkan Zengin’i transfer etmek için Eskişehirspor yönetimiyle temas halinde olduğu belirlenirken, tecrübeli kanat oyuncusunu kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe hemen devreye girdi. Sarı lacivertli yöneticilerin Eskişehirspor Kulübü ile bağlandı kurarak Erkan ile ilgili teklifini iletti. Buna göre Erkan 800 bin Euro’luk alacağından vazgeçecek, Fenerbahçe’de 500 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek. Trabzonspor’dan da teklif alan kırmızı siyahlı yönetim rakamı daha yukarı çekmeyi hedefliyor.

KİM DAHA FAZLA ÖDEYECEK?

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, yaptığı açıklamada, “Erkan bize gitmek istediğini söyledi. Ama henüz hiçbir takımla anlaşmadık. Alacaklarının tamamına ödedik, bundan sonra serbest kalması söz konusu değil. Yapılan teklifleri değerlendirip Erkan ile ilgili kararımızı vereceğiz” dedi. Şike operasyonundan sonra aralarında husumet oluşan Fenerbahçe ile Trabzonspor’un Erkan Zengin’i transfer etmek için kesenin ağzını açması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X