Zeynep Coşkun gözyaşlarıyla toprağa verildi

​​​​​​​İran’da düşen uçakta hayatını kaybeden Bursalı iş adamı Orhan Coşkun’un kızı Zeynep Coşkun, son yolculuğuna uğurlandı. 

Zeynep Coşkun gözyaşlarıyla toprağa verildi

Birleşik Arap Emirlikleri’nden İstanbul’a gelmek üzere havalanan Başaran Holding’e ait özel jetin, İran’ın güneydoğusundaki Durk Enar köyü yakınlarına düşmesi sonucu, uçakta bulunan iş adamı Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran ile arkadaşları Zeynep Coşkun, Aslı İzmirli, Ayşe And, Burcu Urfalı, Liana Hananel, Jasmin Baruh, Sinem Akay, pilotlar Beril Gebeş ve Melike Kuvvet ile hostes Eda Uslu hayatını kaybetmişti. 

Uçakta bulunanlardan Bursalı iş adamı Orhan Coşkun’un kızı 28 yaşındaki Zeynep Coşkun için cuma namazını müteakip Bursa Organize Sanayi Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey,  iş adamı Şenol Şankaya, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ile Coşkun’un ailesi, akrabaları, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
4-012.jpg

ANNESİ FENALAŞTI

Olay TV muhabiri Umut Bor’un aktardığına göre cenaze töreni sırasında Zeynep Coşkun’un annesi Yasemin Coşkun fenalaştı. Yasemin Coşkun’a orada bulunan sağlık ekibi müdahale etti.

Coşkun, kızının cenazesini daha sonra sandalyede oturarak takip etti. 

Kameraların alınmadığı cenaze töreninde büyük üzüntü vardı.

Kılınan cenaze namazının ardından Zeynep Coşkun, Görükle Aile Kabristanı’ndaki aile mezarlığında toprağa verildi.

5-008.jpg

DÜĞÜN HAZIRLIĞI YAPIYORDU
 
Arda Efe ile nişanlı olan Zeynep Coşkun, 12 Mayıs’taki düğünleri için hazırlık yapıyordu.

Coşkun’un ölümünün ardından ailelerin bu mutluluğu da acıya dönüştü. 

3-020.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X