Zeytin hasadına kaymakamdan destek

Mudanya’da zeytin hasadı başladı. Rekoltenin yüksek oluşu çiftçinin yüzünü güldürürken, ilçe protokolü de zeytin üreticisini tarlada ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Zeytin hasadına kaymakamdan destek

Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Mudanya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Samet Ali Kılıçoğlu ve Mudanya İlçe Emniyet Müdürü Serdar Makineci ile birlikte, zeytin toplayan üreticileri ziyaret ederek hem zeytin topladı hem de zeytincinin sorunlarını dinledi. Daha sonra Marmarabirlik Mudanya Kooperatifi Başkanı Ali Yıldız’ı Mudanya’daki zeytin alım merkezinde ziyaret ederek alımlar, rekolte ve kalite konusunda bilgi alışverişinde bulundu. 

ÜRETİCİYİ DİNLEDİ…

Kaymakam Faik Oktay Sözer, Mudanya’nın kalkınmasında zeytin tarımının önemli rolü olduğunu, yetiştirilen ürünlerin kaliteli olmasına da önem verdiklerini ifade etti. Sözer, ‘Bugün ilçemiz genelindeki arazilerde zeytin toplayan üreticilerimizi, tarımla uğraşan vatandaşlarımızı ziyaret ederek onlarla birlikte sohbet edip, görüş alıverişinde bulunduk. Ürün güzel ve kaliteli olunca insanın yüzü gülüyor ve yorgunluklar biraz olsun unutuluyor. Zeytin tarımıyla uğraşan her üreticimizi kutluyor bereketli hasatlar diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X