‘Zeytinin başkenti’nden en güzel fotoğraflar

Gemlik Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu işbirliği ile düzenlenen fotoğraf yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Yarışmanın tamamlanmasının ardından Türkiye’nin önemli fotoğraf sanatçılarının da aralarında bulunduğu jüri, en iyi fotoğraf

‘Zeytinin başkenti’nden en güzel fotoğraflar

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Turhan, Fotoğraf Sanatçısı Faruk Akbaş, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Kamil Fırat, BUFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Serpil Savaş ve TFSF Temsilcisi Altuğ Şenel’in oylarıyla dereceye giren fotoğraflar belirlendi.

geemlik-001.jpg

Jürinin değerlendirmesi sonucunda; yarışmanın birinciliğini ‘Zeytin Toplama’ fotoğrafıyla Caner Başer kazanırken, ikinciliği ‘Zeytin Seçme’ fotoğrafıyla Salih Kuş, üçüncülüğü ise ‘Dinlenme Arası’ fotoğrafıyla Erdem Kaya kazandı. Juri Özel Ödülü’nü ise ‘Ağaç’ fotoğrafıyla Oya Kanar kazanırken, ‘Drone Özel Ödülü’nün sahibi de Zeytinden Dağlar fotoğrafıyla Hakan Gümüş oldu. 50 fotoğraf ise sergilenmeye layık görüldü.

geemlik-002.jpggeemlik-005.jpggeemlik-004.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X