Zirve Karaca’nın: 1-0

Mavi siyahlılar, seyircisiz oynanan mücadelede rakibini Abuzer Gaffar’ın golüyle mağlup ederken, 4 maçta aldığı 3 galibiyet, 1 beraberlikle birinci sıranın sahibi oldu.

Zirve Karaca’nın: 1-0

TFF 3. Lig 3. Grup’ta sezona fırtına gibi başlayan Karacabey Belediyespor, evinde Nevşehir Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu. Karacabey Mustafa Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanan karşılaşmada Bursa ekibi, cezası nedeniyle taraftarından yoksun mücadele etmesine karşın galibiyete uzanmayı bildi. Rakibi karşısında istekli bir oyun sergileyen mavi siyahlılar, konuk ekibin kalesinde pozisyonlar üretti. Ancak, aradığı gole 45-3’te ulaştı. Bu dakikada Abuzef Gaffar rakip fileleri havalandırdı ve Karacabey Belediyespor, 1-0 üstünlüğü yakaladı.

ÜST ÜSTE 3. GALİBİYET

İlkyarıyı da 1-0 önde tamamlayan Bursa ekibi, ikinci devrede de zaman zaman etkili oldu. Rakibine gol şansı tanımayan mavi siyahlılar, yakaladığı pozisyonlarda ise farkı artırma şansını kullanamadı. Bu devrede iki takım da gole ulaşamayınca Karacabey Belediyespor, karşılaşmadan 1-0 galip ayrılmayı bildi. Bu sonuçla ilk haftayı 1 puanla kapatan Bursa ekibi, üst üste 3. galibiyetini aldı ve rakiplerinin puan kaybını fırsat bilerek liderlik koltuğuna oturdu. Bu arada mücadelenin 90+8. dakikasında Nevşehir Belediyesporlu Onur Behiç kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

STAT: Mustafa Fehmi Gerçeker

HAKEMLER: Serkan Eryılmaz (**) Deniz Demirel (**) Çağrı Yıldırım (**)

GOL: Dk. 45+3 Gaffar (Karacabey B.)

SARI KARTLAR: Muhammed Ali, Oktay, Ozan, Yasin (Nevşehir B.), Ömer Faruk, Muhammet (Karacabey B.)

KIRMIZI KART: Dk. 90+8 Onur Behiç (Nevşehir B.)

KARACABEY BELEDİYESPOR: Hasan (**) Ömer Faruk (***) İlyas (**) Rasimcan (***) Onur (**) Muhammet (***) Gökhan (**) Saruhan (**) (Dk. 46 Sergen **) Sadık Arda (***) Abuzef Gaffar (***) (Dk. 78 Ömer **) Selçuk (**) (Dk. 90+1 Said Can)

NEVŞEHİR BELEDİYESPOR: Onur Behiç (**) İlker (*) Muhammed Ali (**) Ozan (*) (Dk. 64 Emre *) Ergün (*) Muhammed Emin (**) Onur (**) Alper (**) Yasin (**) Oktay (**) Okan (*) (Dk. 77 Tugay *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X