Zuhal Topal’ın gafı yeni sezona damga vurdu! Toparlamaya çalıştı ama…

Zuhal Topal’la Sofrada programı yeni sezonun ilk yarışmacıları ile olaylı başladı. Uzun bir tatil sonrası yeniden ekranlarda boy gösteren Zuhal Topal’ın gafı ise olay oldu! Toparlama çalışsa da sosyal medyanın diline düştü.

Zuhal Topal’ın gafı yeni sezona damga vurdu! Toparlamaya çalıştı ama…

Fox ekranlarının en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal’la Sofrada programının yeni sezonu başladı. İlk hafta çekimlerini tatil yaptığı Kıbrıs’ta tamamlayan Zuhal Topal’ın gafı ise yeni sezona damga vurdu.
 

screen-shot-2019-08-20-at-23-M9ab

Eğlenceli, samimi ve farklı sunumu ile dikkat çeken Zuhal Topal, sevilen yemek yarışmasının yeni sezonunda da sunuculuk görevini üstlendi.
 

screen-shot-2019-08-20-at-23-T0ob

Gelinlerin yaptığı yemekleri değerlendiren kaynanalar, 5 gün boyunca çekişmeli bir finalin ardından para ödülü alacak.
 

screen-shot-2019-08-20-at-23-umz9

Yeni sezonun merakla beklenen yarışmacılarından biri de Kıbrıs’ta yaşayan 50 yaşında, 31 yıllık evli olan Serap Özdemir ile kayınvalidesi Sıdıka Özdemir oldu. Özellikle sempatik tavırları ile dikkat çeken Sıdıka Özdemir eğlenceli dansları ve samimi halleri ile ekran başındakileri mest etti.
 

screen-shot-2019-08-20-at-23-4c6U

Haftanın 2. yarışmacısı olan Sıdıka Teyze’nin evine misafir olan Zuhal Topal öyle bir gafa imza attı ki, ekran başındakiler dondu kaldı.
 

zuhaltopal-guluyor-23-750x375-c-lJWR

Zuhal Topal’ın evine gelmesine çok sevinen Sıdıka Teyze’ye, Zuhal Topal’ın ‘Senin 40 mevlidine de geleceğim hiç merak etme’ demesi ekran başındakileri adeta şok etti.
 

screen-shot-2019-08-21-at-00-FSKH

Bir anda soğuk rüzgarlar estiren gaf sonrası Sıdıka hanım “Yok olmayayım canım da gelme” diye yanıt verdi. Zuhal Topal sonradan her ne kadar şaka yaptım dese de ekran başındakiler keşke bunu hiç söylemeseydi, çok gereksiz oldu demekten kendini alamadı.
 

screen-shot-2019-08-21-at-00-EW3K

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X