1 dakika kala transfer gerçekleşti

Selçuk Erdoğan, Seleznov transferinde yaşadıkları sıkıntılardan bahsetti.

1 dakika kala transfer gerçekleşti

Bursaspor Sportif Direktörü Selçuk Erdoğan, transfer sürecinde yaşadıkları sıkıntılardan bahsetti. Zor bir dönemi geride bıraktıklarını ifade eden Erdoğan ‘Çok problemli bir yoldan geçtik. Çok şükür iyi bir takım kurduk. Artık hedefe doğru yürümek istiyoruz’ dedi. Özellikle son gün yeşil beyazlı kulübe imza atan Seleznov transferine büyük uğraş verdiklerini ifade eden Selçuk ERdoğan şöyle konuştu: 

İRTİBATA GEÇTİK

‘Transferin bitmesine bir gün kala Kiev‘den son uçağa binecekti ve bir kişilik bilet vardı ,o bilet de Seleznov‘a kaldı. Seleznyov Bursa‘ya geldi ve sağlık testine girdi. Noterde evraklarını imzaladı fakat İspanya Futbol Federasyonu ile Malaga bir türlü uluslararası transferin eşleşmesini onaylamadı. Başkan Türkiye Futbol Federasyonu, ben de İspanya Futbol Federasyonu‘na ulaştım, Real Madrid ve Atletico Madrid‘den destek aldık. Transfer süresinin dolmasına 1 dakika kala transfer gerçekleşti.” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X