1 hafta boyunca ekmek yemezseniz ne olur?

Ekmeği hayatınızdan çıkarmaya ne dersiniz? Uzmanların yıllarca önerdiği ekmekten uzak durun uyarısı gerçek oluyor.

1 hafta boyunca ekmek yemezseniz ne olur?

Bir hafta boyunca ekmek yemeyen Gina Florio isimli kadın sonuçtan oldukça memnun.

Bir hafta boyunca ekmek yemezseniz ne olur, gelin birlikte bakalım…

1-hafta-boyunca-ekmek-yemezseniz-ne-olur-711789_1569_4_b.jpg

Gina Florio isimli bir kadın ekmeği hayatından tamamen çıkarmaya karar veriyor ve bir haftalık bir deneme süreci ile ekmek diyetine başlıyor. Diyetin ilk zamanlarında özellikle kahvaltı ile öğle saatleri arasında çok acıktığından bahseden genç kadın, kahvaltıda yediği ekmek üstü avokado ezmesi menüsünü ise tamamen değiştirmek zorunda kalıyor.

Ekmek diyetinin ilerleyen günlerinde spor yaparken ve spor sonrasında kendini çok yorgun hissettiğini dile getiren Gina, karbonhidrat eksikliği nedeniyle vücudunun enerji kaybı yaşadığını belirtiyor. Bu yüzden Pazar koşularını da ertelemek zorunda kalıyor.

Ekmek yiyemediğinden dolayı canının daha çok tatlı istediğini dile getiren Gina, bu şekilde daha çok kalori alarak tembelleştiğini ve bundan nefret ettiğini belirtiyor. Ekmek yerken bu tarz şeyler hissetmediğini de sözlerine ekliyor.

1-hafta-boyunca-ekmek-yemezseniz-ne-olur-711789_5364_7_b.jpg

Deneyinin sonlarına gelen Gina, hiç kilo vermediğini belirtiyor. Gina’ya göre hiç kilo vermemesinin iki sebebi var. Bunlardan ilki, diyetin yalnızca bir hafta sürmesi diğeri ise karbonhidratı tamamen kesmemiş olması. Ekmeği hayatından çıkarsa bile patates gibi karbonhidratlı ürünleri tüketmeye devam eden Gina deneyiyle ilgili şu açıklamalarda bulunuyor:

1-hafta-boyunca-ekmek-yemezseniz-ne-olur-711789_7559_5_b.jpg

“Deneyin sonunda anladım ki tüm bunlar ekmeği hayatımdan çıkarmama değmeyecek. Ancak ‘Herkes her gün ekmek yemeli’ de demiyorum. Bana iyi gelen bir şey size iyi gelmeyebilir. Ama sonuç olarak yakın zamanda ekmek yemekten vazgeçeceğimi sanmıyorum. Tadı nefis, bana enerji veriyor ve onunla yollarımı ayırmaya henüz hazır değilim.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X