1 numara fabrikası Bursaspor

Son yıllarda A Milli Takıma, en çok kaleci gönderen takım yeşil beyazlılar oldu.

1 numara fabrikası Bursaspor

Önce Harun Tekin, ardından Okan Kocuk ve şimdi de Muhammed Şengezer. Bir ara Mert Günok’ta Bursaspor formasıyla Milli göreve davet edilirken, Timsah’ı bu anlamda sadece Başakşehir ve Trabzonspor izledi. 

A Milli Takımda Arnavutluk ve Moldova maçlarının heyecanını yaşanırken, Bursaspor’u Muhammed Şengezer temsil edecek. Teknik Direktör Şenol Güneş, Bursaspor’da birlikte çalıştığı genç file bekçisini A Milli Takım kadrosuna dahil etti. Yeşil beyazlı kulüpte Okan Kocuk’la forma savaşı veren Muhammed, ilk kez bu heyecanı yaşarken, Bursaspor, son yıllarda A Milli Takıma en çok kaleci gönderen kulüp oldu. 

HARUN SÜREKLİ GİTTİ

İlk olarak Harun Tekin, bu heyecanı yaşayan isim olmuştu. Şenol Güneş döneminde 1 numara olabilen ve ardından gösterdiği performansla dikkatlerine üzerine çeken tecrübeli file bekçisi, Milli Takıma davet edilmişti. Birçok maçta Volkan Babacan’ın arkasında beklemesine rağmen hayaline 27 Mart  2017 tarihindeki Moldova maçıyla ulaşan Harun, Fenerbahçe transfer olmasının ardından Milli Takıma gidemedi. Okan Kocuk da gerek İstanbulspor gerekse Bursaspor formalarıyla bu heyecanı yaşadı. 

ŞENOL HOCA GÜVENİYOR

Birçok kez aday kadroya davet edilen 24 yaşındaki kaleci, forma giymemesine rağmen bu heyecanı tattı. Bursaspor’un son gururu ise Muhammed Şengezer oldu. Türk futbolunun kendisinden çok şeyler beklediği 22 yaşındaki eldiven, Teknik Direktör Şenol Güneş’in güvendiği isimlerin başında geliyor. Şuan Başakşehir forması giyen Mert Günok’ta son dönemde yine Bursaspor formasıyla Milli Takıma giden kaleciler arasında yer aldı. 

BAŞAKŞEHİR VE TRABZON İZLİYOR

Bursaspor’u Milli Takıma en çok kaleci gönderenlern listesinde Volkan Babacan ve Mert Günok’la Başakşehir, Onur Kıvrak ve Uğurcan Çakır’la ise Trabzonspor izledi. Yine son dönemde Serkan Kırıntılı Konyaspor’u Gökhan Akkan Çaykur Rizespor’u, Zülfikar Yıldırım Kayserispor’u, Hayrullah Mert Akyüz ise Adanaspor’u temsil etmişti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X