10 bin kişi sırada

Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi görmek için Bursa’nın yanı sıra yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda spastik engelli sırada bekliyor.

10 bin kişi sırada

Bursa Engelliler Federasyonu Başkanı Psikolog Mürşit Atlıakın, Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın’ın sorularını yanıtladı.

İhsan Aydın da, Atlıakın’ın yaptığı önemli açıklamaları bugünkü köşesine taşıdı.

Orası için 10 bin kişi sıra bekliyor

Rakam duyunca şaşırmadık desek yalan olur.

Üç yıl önce Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde TV programı çekerken çok etkilenmiştik.

Türkiye’nin dört bir yanından onlarca aile bir umut gördükleri bu merkezde çocuklarını tedavi ettirebilmek için 4 ay boyunca burada konaklıyordu.

Üzücü rakamı Olay’ın internet portalında Olay’ın İçinden programına konuk olan Bursa Engelliler Federasyonu Başkanı Psikolog Mürşit Atlıakın verdi.

54 yataklı Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi görebilme adına Bursa ve yurdun dört bir yanından 10 bin spastik engellinin sabırla sıra beklediğini açıkladı.

İhsan Aydının yazısını okumak için tıklayın…

 YouTube kanalımızda izlemek için tıklayın… 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X