10 oyuncuya ihtiyaç var

Ligde can çekişen Bursaspor’da önümüzdeki sezonun hesapları da yapılıyor

10 oyuncuya ihtiyaç var

Teknik Direktör Samet Aybaba, ‘Gelecek sezon işimizi şansa bırakmamamız gerekiyor. Kadrodaki birçok isim gidecek. Birlik beraberliğimizi güçlendirerek şu an içinde bulunduğumuz durumdan da en yakın zamanda uzaklaşacağız’ dedi. 

Spor Toto Süper Lig’de oldukça sıkıntılı bir süreçten geçen Bursaspor’un kalan 8 haftada neler yapacağı merak ediliyor. Son yıllarda camiaya adeta karamsarlık aşılayan yeşil beyazlıların, iyi sonuçlar alarak kümede kalmayı garantilemesi şuan herkesin en büyük temennisi.

Buna karşılık yeşil beyazlı kulüpte gelecek sezonun planlamaları da yapılıyor. Kiralık gelen futbolcuların gidecek olması ve üstüne de takviyelerin yapılması gerektiğini vurgulayan Teknik Direktör Samet Aybaba konuyla ilgili şunları söyledi: 

FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİK

‘Kiralık futbolcular gidecek. Bizim en az 8-10 futbolcu almamız gerekecek. Gelecek sezon işimizi şansa bırakmamamız gerekiyor. Bu yıl da bunları konuşmazdık.

Ben takımın direncinden ve performansından memnunum. Fırsat maçlarını kaybettik. Elimize geçen fırsatları iyi değerlendiremedik. Şimdi buradaki hava çok başka olacaktı. Birlik beraberliğimizi güçlendirerek bu durumdan da en yakın zamanda uzaklaşacağız’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X