10. Uluslararası Beton Kongresi’ne Bursa Beton altın sponsor olarak destek verdi

Bursa Beton, 10. Uluslararası Beton Kongresi’ne altın sponsor olarak destek verdi.

10. Uluslararası Beton Kongresi’ne Bursa Beton altın sponsor olarak destek verdi

İMO Bursa ve İstanbul Şubeleri tarafından 2 – 4 Mayıs 2019 tarihleri arasında Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Nusret Suna ve Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak’ın katılımı ve destekleriyle düzenlenen 10. Uluslararası Beton Kongresi 2 Mayıs’ta BAOB Akademik Odalar Birliğinde açılış konuşmalarıyla başladı. 

Kongrenin Altın sponsoru olan Bursa Beton’un Genel Müdürü Barbaros Onulay açılış konuşmasında beton teknolojisinin kaliteli beton üretiminin önemine değinirken ” Bursa ev sahipliğinde düzenlenen bu önemli organizasyona sponsor olmaktan Bursa Beton olarak oldukça mutluyuz. Beton kalitesindeki en önemli unsur, beton üretim yerinin ve sisteminin uygun olmasıdır. Biz de bu anlamda aldığımız sorumluluğumuzu en güzel şekilde yerine getirmek üzere çalışıyoruz. Bursa Beton olarak beton teknolojisini yakından takip ediyor, iş hacmimizi faaliyet gösterdiğimiz her alanda devamlı büyütmeye çalışıp, verimliliğimizi artırmaya odaklanırken, teknoloji ve kalite standartlarımızı sürekli yeniliyor, yarattığımız katma değeri geliştirmeye odaklanıyoruz. Ar-Ge çalışmalarımız ile inşaat sektörünün ihtiyaçlarına kalıcı çözümler sunabilmek için kaliteli, durabilitesi yüksek ürün üretmek adına sürekli kendimizi geliştirerek, inovasyon çalışmalarımız ile müşterilerimize ‘’İlk’’leri sunmaya devam ediyoruz. Hazır beton sektöründe Laboratuvar Yeterlilik Belgesi alan ilk şirketlerden biri olarak Ar-Ge ‘miz ile ulusal ve uluslararası standartlarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. ‘ dedi.

dsc_9174.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X