11 nasıl olacak?

Samet Hoca’nın Galatasaray deplasmanında sahaya çıkaracağı kadro merak ediliyor.

11 nasıl olacak?

Spor Toto Süper Lig’de 9. haftanın açılış maçı yarın Galatasaray ve Bursaspor arasında olacak. Haftanın en zevkli karşılaşmalarından biri olmaya aday olan 90 dakikada Bursaspor’da tüm planlar galibiyet üzerine kuruldu. Geçtiğimiz hafta Ankaragücü’nü yenerek ilk kez kazanan yeşil beyazlılar da Teknik Direktör Samet Aybaba’nın sahaya nasıl bir 11 süreceği de merak ediliyor. Bilindiği gibi tecrübeli teknik adam, Ankaragücü karşılaşmasında sakat ve cezalılarla birlikte sahaya bambaşka bir kadro sürmüştü.

ORTA SAHA VE KANATLAR

Cezası biten Stephane Badji’nin 11’de sahaya çıkması bekleniyor. Sakatlığı geçmeye başlayan Saivet’in forma giymesi beklenmezken, Aybaba’nın elinde Aytaç Kara, Furkan Soyalp ve Ramazan Keskin de bulunuyor. Tecrübeli teknik adamın özellikle kanatlarda nasıl bir tercih yapacağı ise tam muamma. Son maçta sol kanatta Latovlevici-Umut Meraş ikilisi birlikte forma giyerken, Aybaba’nın bu ikiliyi bozması beklenmiyor. Yusuf Erdoğan, Tunay Torun, Lima ve Stancu da diğer kanat için aday olarak gösteriliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X