12 Numaralı Adam sahnede

Erkan Kolçak Köstendil, kalecilik yaptığı yılları anlattığı tek kişilik oyunu ’12 Numaralı Adam’ı Türkiye’de ilk kez memleketi Bursa’da sahneledi. Oyuncu, gecenin gelirini eski takımı Bursaspor’a bağışladı.

12 Numaralı Adam sahnede

EMRE AKDEMİR

YEŞİL SAHALARDAN OYUNCULUĞA

Bursaspor alt yapısında kaleciyken oyunculuğa geçiş yapan ve Çukur dizisinde canlandırdığı Vartolu karateriyle şöhretinin zirvesine çıkan Erkan Kolçak Köstendil, ilginç hayat hikayesini tiyatro sahnesine taşıdı. Kendisinin kaleme aldığı ’12 Numaralı Adam’ isimli tek kişilik oyununun Türkiye galasını önceki akşam Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda hemşehrileri için yapan Köstendil, performansıyla alkış aldı.

OYUNUN GELİRİNİ BAĞIŞLADI

Tıpkı bir futbol maçında olduğu gibi 90 dakika süren oyununda geçmişini, yaşadıklarını, seçimlerini ve hayatı seyirciyle beraber sorgulayan Erkan Kolçak Köstendil, ’12 Numaralı Adam’ın önceki geceki gelirini ise mali kriz yaşayan Bursaspor’a bağışladı. Oyunu izleyen Bursaspor Başkanı Mesut Mestan ve Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, ünlü oyuncuya bir plaket ve arkasında isminin yazılı olduğu yeşil-beyaz forma hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X