14 dakikada bir nikâh!

Yıldırım Belediyesi’nde, 14 Şubat Dünya Sevgililer Günü’nde 14 dakika arayla 48 çiftin nikâhı kıyıldı.

14 dakikada bir nikâh!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Sevgi, saygı ve merhameti öğrendiğimiz aile kültürümüze sahip çıkmalıyız” dedi. 

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 14 Şubat Dünya Sevgililer Günü’nde Barış Manço Kültür Merkezi’nde Mustafa Akın ve Ayşe Kurter çiftinin nikâhlarını kıydı.

Eski Yıldırım Belediye Başkanı Cüneyt Karlık’ın da nikâh şahitliği yaptığı törende konuşan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Ailelerimiz güçlü olursa toplumumuz da güçlü olur. Çünkü ailelerimiz toplumumuzun temel taşıdır. Gelecek nesillerimizin de aile bağlarına sahip çıkmasını istiyoruz” dedi.

14 Şubat Dünya Sevgililer Gününde Barış Manço Kültür Merkezi’ndeki nikâh merasimlerinin yarı masrafını belediyenin karşıladığını belirten Edebali, yeni evlenen çiftlere mutluluklar diledi. “Yarısı bizden” kampanyasına gösterilen ilgilinin kendilerini memnun ettiğini vurgulayan Edebali, gün boyunca 14 dakikada bir nikâh kıyıldığını söyledi.

Edebali, “Göreve geldiğimiz günden bu yana hayata geçirdiğimiz projelerde hemşehrilerimizin mutlu olmaları için durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Yeni Yıldırım’ı hak ettiği refaha kavuşturmak istiyoruz. Bütün zorluklara sabırla göğüs geriyoruz. Çalışma azmimizi de ilçemize duyduğumuz sevgiden alıyoruz. Cesaretle ve bağlılıkla Yıldırım için kronikleşmiş olan sorunlara çözüm üreterek Yeni Yıldırım’ı en ideal şekilde inşa ediyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X