14 yaşındaki sevgilisini göremeyince

Bursa`da 16 yaşındaki Ş.T. kendisi gibi Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü`nce koruma altına alınan sevgilisi 14 yaşındaki D.E.`yi göremeyince inşaatın 5`inci katına çıkarak intihara kalkıştı. Görevliler sevgilisini olay yerine getirerek S.T.`yi ikna edip aşağ

14 yaşındaki sevgilisini göremeyince
Şırnak’ta oturan Ş.T. evlenmek istediği kendisinden 2 yaş küçük kuzeni D. E.’yi kaçırdı. Trabzon’da oturan bir tanıdıklarının yanına giden yaşı küçük sevgililer daha sonra Bursa’ya geldi. Ailelerinin şikayeti üzerine Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ekipleri yaşı küçük sevgilileri yakaladı. D.E., Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde koruma altına alınırken ‘Alıkoyma’ ve ‘Çocuğa cinsel istismar’ suçlarından adliyeye çıkartılan Ş.T. yaşı küçük olduğu için nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Mahkeme, Ş.T.’nin de Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alınmasına karar verdi.
 
Sevgilisini göremeyen Ş.T. dün yurttan kaçarak Merkez Osmangazi İlçesi özel bir hastanenin 6 katlı ek bina inşaatının 5’inci katına çıkarak sevgilisinin getirilmemesi halinde atlayacağını söyledi. Polis, Ş.T.’nin intihar tehdidi üzerine D.E.’yi kaldığı yurttan izin alarak getirdi. Sevgilisini görünce intihar girişimine son vererek inşaattan inen Ş.T. polislerin arasında otomobilde bekleyen sevgilisini gördükten sonra kaçtığı Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne ait yurda teslim edildi.
 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X