140 kilometre hızla gelen ölüm

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde TIR’a arkadan çarpan otomobilde bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı. Otomobilin hız kadranının 140 kilometrede takılı olduğu ortaya çıktı.

140 kilometre hızla gelen ölüm

Kaza sabaha karşı saat 06.00 sıralarında Yalova-Bursa karayolu, Orhangazi ilçesi çıkışında meydana geldi.

Bursa yönüne giden Sertan Yavuz (23) idaresindeki 16 AAL 284 plakalı otomobil, Orhangazi çıkışında bulunan benzin istasyonuna yaklaşık 10 metre mesafede Hakan Orun (26) yönetimindeki 33 CNZ 62 plakalı TIR’a arkadan çarptı.

Yoldan geçen diğer araç sürücüleri kazayı görür görmez durumu 112 ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı haldeki otomobil sürücüsü Sertan Yavuz’a ilk müdahaleyi yaptı.

Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan Aytekin Ballı’nın (28) hayatını kaybettiği tespit edildi. Yaralı sürücü ise Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılarak burada tedavi altına alındı. 

140 kilometrede takılı kaldı 

Kaza sonrasında Orhangazi Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı. TIR’a arkadan çarpan otomobilin hız kadranının ise 140 kilometrede takılı kaldığı gözlendi. Savcının incelemesinin ardından Aytekin Ballı’nın cesedi Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturmasını sürdürüyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X