16 puana 16. sıra

Samet Aybaba-Mesut Bakkal ikilisiyle ligin ikinci yarısını tamamlayan yeşil beyazlılar, 16 puan toplayarak puan durumunda 16. sırada yer aldı.

16 puana 16. sıra

Sezonun son maçında Malatyaspor karşılaşmasıyla birlikte ligden düşen Bursaspor, ligin ikinci yarısında resmen çöktü. Teknik direktör Samet Aybaba yönetimindeki yeşil beyazlılar, ilk devreyi 21 puanla 11. sırada tamamladı. Timsah, ikinci yarıda ise tam tersi bir tablo ortaya koydu. Samet Aybaba-Mesut Bakkal ikilisiyle ligin ikinci yarısını tamamlayan yeşil beyazlılar, 16 puan toplayarak 16. sırada yer aldı. Bursaspor sezonu ise 37 puanla 16. sırada bitirdi. Süper Lig’in ilk yarısında 35 puanla en fazla puan toplayan Başakşehir, ikinci yarıda 32 puan topladı.  Şampiyon Galatasaray, ligin ikinci yarısında en fazla puan toplayan takım olarak mutlu sona ulaştı. Kasımpaşa, ligin ilk yarısında 29, ikinci yarıda 10 puan toplayabildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X