16 Yaş Altı Milli Futbol Takımı kampı başladı

16 Yaş Altı Milli Futbol Takımı’nın, 9 ve 11 Aralık’ta Antalya’da İspanya ile yapacağı hazırlık maçlarının kampı başladı.

16 Yaş Altı Milli Futbol Takımı kampı başladı

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Riva’daki  TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde toplanan ay-yıldızlı oyunculara teknik ve fiziksel testler uygulandığı bildirildi.Milli Takımlar Fiziksel Performans Departmanı Sorumlusu Levent Şahin ve performans antrenörleri Ömür Altunsöz ile Muratcan Üner gözetiminde sahada yapılan çalışmaların, İstanbul Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim üyeleri ve öğrencilerinin işbirliği ile gerçekleştiği belirtildi. Oyunculara esneklik, çabukluk, patlayıcı kuvvet, sürat ve dayanaklılık testlerinin uygulandığı da ifade edildi.Genç futbolculara yapılan teknik testleri ise İstanbul bölge antrenörleri İsmail Taviş, Sinan Turhan, Ersoy Sandalcı ile Futbol Gelişim Direktörlüğü’nden Taygun Erdem ve Sinan Bozkurt’un gerçekleştirdiği kaydedildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X