17 kiloluk ceketle konsere çıkan Serdar, eşinin dansçı kuralını çiğnedi

Önceki akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda 17 kiloluk ceketiyle konser veren Serdar Ortaç, eşi Chloe’ye ‘dansçılara fazla yaklaşmamak’ konusunda verdiği sözü unutarak sahnede dans etti.

17 kiloluk ceketle konsere çıkan Serdar, eşinin dansçı kuralını çiğnedi

Serdar Ortaç önceki akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verdi.

Açıkhava’da sahne alan Serdar Ortaç 20 bin Swarovski taş işlenmiş ceketiyle ışıl ışıl parladı.

Ortaç 17 kilo ağırlığındaki ceketi taşımakta zorlanınca ilk şarkı bitmeden çıkardı. Serdar Ortaç eşi Chloe’ye ‘dansçılara fazla yaklaşmamak’ konusunda söz vermişti ancak sözünü yine unuttu.

CHLOE’YE VERDİĞİ DANSÇI SÖZÜNÜ UNUTTU

2014 yılında evlendiği eşi Chloe ile mutlu bir evliliği olan Serdar Orta., sahneye de eşinin özel hazırladığı pırasa, havuç ve kereviz karışımı detox suyundan içerek çıktı. Ancak Ortaç, eşinin ‘dansçılara fazla yaklaşmama’ kuralını sahnede yine çiğnedi. Verdiği sözü unutan şarkıcı, dansçı kızlarla samimi dansıyla konsere adeta damga vurdu.

17 KİLOLUK CEKET GİYDİ

Serdar Ortaç, Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında verdiği konserle sevenleriyle buluştu. ‘Gıybet’ şarkısıyla sahneye çıkan Ortaç, giydiği ceketle göz kamaştırdı. 20 bin adet Swarovski taştan oluşan ceketiyle seyirciyi selamlayan şarkıcı “Karşınıza ışıl ışıl çıkmak istedim. Fakat taşlardan nefes alamıyorum. Selim Akar sağ olsun her tarafı Swarovski taşlarla döşemiş. Çok güzel oldu da biraz ağır oldu” dedi. Ortaç 17 kiloluk ceketini ilk şarkıda çıkarmak zorunda kaldı.

17-kiloluk-ceketle-konser-veren-serdar-ortac-11208125_8750_m.jpg

17-kiloluk-ceketle-konser-veren-serdar-ortac-11208125_8103_m.jpg

17-kiloluk-ceketle-konser-veren-serdar-ortac-11208125_1639_m.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X