17’lik kıza iğrenç tuzak

Liseli kızı batağa sürükleyen ve onunla para karşılığı beraber olan utanmazlar hakim önünde. Tutuklu 11 sanıktan 6’sına ilk duruşmada tahliye kararı çıktı.

17’lik kıza iğrenç tuzak

HALİL ÖZÇOBAN

Mustafakemalpaşa’da lise öğrencisi bir kızla iki yıl önce beraber olan 4 arkadaş, çektikleri video görüntüleriyle daha sonra şantaja başladı. Çaresiz kalan kızı, görüntüleri internette yayınlamakla tehdit eden ahlaksızlar, şantaj ve tehdit yoluyla B.C. ‘yi (17) batağa sürükledi.

4 arkadaş, genç kızı para karşılığı başka erkeklerle de yatmaya zorlayınca karşılarında polisi buldu. Gözaltına alındıktüan sonra tutuklanan 11 kişi, Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ilk kez hakim önüne çıktı. 8 aydır tutuklu bulunan zanlılardan 6’sına tahliye kararı çıktı. 5 kişinin tutukluluk halleri ise sürüyor.

3 ile 24’er yıl arası değişen hapis cezasına çarptırılmaları istenen 11 kişinin duruşması ileri tarihe ertelendi.

Yaşadıklarını ağlayarak anlattı

Şantaj ve tehditlere boyun eğmek zorunda kalan B.C., Mustafakemalpaşa Adliyesi’nde psikolog gözetiminde ifade verdi. Yaşadıklarını hakime ağlayarak anlatan B.C., ‘Ellerinde görüntü olduğu için korkumdan kimseye bir şey anlatamadım” dedi.  Kızın annesi B.C. ile babası O.C. de, sanıkların ayrı ayrı cezalandırılmasını istedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X