18 yıldır sevdayla sahnedeyiz

18 yıldır aralıksız sahneledikleri Mahşer-i Cümbüş adlı interaktif oyunlarıyla önceki akşam bir kez daha Bursalıları selamlayan Burak Satıbol ve Ayhan Taş, her seferinde sahneye aşkla çıktıklarını söylediler.

18 yıldır sevdayla sahnedeyiz

Serhat Hallaç

TİYATRO DİSİPLİNİYLE BİR ARADAYIZ

Henüz öğrencilik yıllarında başladıkları doğaçlama tiyatro oyunları ‘Mahşer-i Cümbüş’ü 18 yıldır sahneleyen ünlü oyuncular Burak Satıbol ve Ayhan Taş, önceki akşam Tayyare Kültür Merkezi’ndeydi. Sahne öncesi Olay Çekirge’ye özel açıklamalar yapan ünlü ikilden Burak Satıbol, ‘Bunca yıldır aynı ekiple sahnede olmamızın sırrı; tıpkı evlilikte olduğu gibi sevgi, saygı, birbirini anlamak. Bizi birleştiren inandığımız bir tiyatro disiplini var’ dedi.

AMACIMIZ BU AKIMI YAYGINLAŞTIRMAK

Burak Satıbol gibi Mahşer-i Cümbüş ekibinden ünlenen bir diğer sanatçı Ayhan Taş ise amaçlarının doğaçlama tiyatrosunu tüm Türkiye’ye yaymak olduğunu söyledi. Taş, ’12 yıldır kendi Hayalhanemiz’de kendi oyunlarımızı oynuyoruz. Türkiye’de doğaçlama tiyatroyu yaygınlaştırmaya çalışıyoruz. Bir yandan da kültürümüzü disiplinimizi insanlarla paylaşıyoruz. Bunun keyfini yaşıyoruz’ dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X