2 bin 500 metrede İstiklal Marşı okudular

Bursa’da, Uludağ Dağcılık Kulübü (ULUDAK) ve Tofaş Doğa Gezginleri (TODOGE) ekibinden oluşan yaklaşık 85 kişi, Uludağ’ın zirvesinde İstiklal Marşı okuyarak, terör örgütünü ve yandaşlarını protesto etti.

2 bin 500 metrede İstiklal Marşı okudular

ULUDAK ve TODEGE ekipleri, Uludağ oteller bölgesinden yaklaşık 3 saatlik bir yürüyüşle 2 bin 486 metre yükseklikteki zirveye ulaştı. Kesif sis ve yağmurda yürüyen ekipler, Uludağ’ın güzelliklerini keşfetti.

 

Zirvede saygı duruşunda bulunan ekipler, İstiklal Marşı okuyarak, şehitleri rahmetle anarken, terör örgütüne ve yandaşlarına lanet yağdırdı. Ardından zirvede hatıra fotoğrafı çektiren ekipler aşağı indi.

 

TODEGE Başkanı Hamide Erdem, “Yaklaşık 85 kişi zirveye çıktık. Şehitlerimizi rahmetle andık. Terör örgütünü ve eylemleri kınadık” dedi.

TODEGE üyelerinden İlkay Demir ise, “Hava şartları uygun değildi. Ama arkadaşlar çok iyiydi. Dik olmasına rağmen rahatlıkla çıktık” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X