2 bin kişiye çorba ikramı

Nilüfer’de bulunan dünyanın en büyük direksiz kubbesine sahip olan Ataevler Edebali Cami’nde her Pazar günü sabah namazından çıkan cemaate sıcak çorba ikram ediliyor.

2 bin kişiye çorba ikramı

Bursa Müftüsü Prof.Dr. Mehmet Emin Ay’ında da Pazar günleri sabah namazından sonra hadis sohbetleri yaptığı Nilüfer İlçesinde bulunan Ataevler Edebali Camisi’nde sabah namazı çıkışında vatandaşlara sıcak çorba ikram ediliyor. Cami avlusuna kurulan masa ve sandalyelere oturarak kendilerine ikram edilen sıcak çorbayı içen cemaat Bursa Müftüsü Prof.Dr. Mehmet Emin Ay ile sohbet etme fırsatı buluyor.


Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman İpekçioğlu, Bu sabah Yıldırım, Emir Sultan, Zeyniler ve Edebali olmak üzere 4 camide yaklaşık 2 bin kişiye çorba ekmek ve su ikram ettiklerini belirterek, “Burada asıl amacımız ihtiyacı olan insanlara yemek dağıtmak değil, bir geleneğin sürdürülmesi sağlamak” diye konuştu.

Çorba içen vatandaşlar ise bir geleneğin canlanmasının kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneğine uygulamada emeği geçen çalışanlara teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X