2 milyon işyerine “Hepimiz kardeşiz” afişi

Ülke genelinde artan terör olaylarına karşı TESK tarafından 2 milyon işyerine üzerinde “Hepimiz kardeşiz” yazılı afiş asılacak.

2 milyon işyerine “Hepimiz kardeşiz” afişi

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, ülke genelinde artan terör olaylarına karşı 2 milyon işyerine üzerinde “Hepimiz kardeşiz” yazılı afiş asılacağını bildirdi.

Palandöken, yazılı açıklamasında, birlik ve beraberliğin zarar görmemesi gerektiğini belirterek, “İçimizi yakan ve toplum olarak bizi hüzne boğan bu olaylar mutlaka son bulmalıdır” ifadesini kullandı.

Millet olarak terör olaylarıyla birlikte büyük acı yaşandığını ve onlarca vatan evladının şehit verildiğini kaydeden Palandöken, “Hain pusular, mayınlar ve çatışmalarla sadece canlarımızı değil, kardeşliğimizi, birliğimizi ve geleceğe dair umutlarımızı da kurban vermemeliyiz. Çünkü biz hepimiz kardeşiz. Bu birlikteliğe ve kardeşliğimize sonuna kadar sahip çıkacağız. Ülke genelinde artan terör olaylarına karşı 2 milyon işyerine üzerinde “Hepimiz kardeşiz” yazılı afiş asacağız” değerlendirmesinde bulundu.

Palandöken, yaşanan acılar karşısında kardeşliğe zarar verilmemesi gerektiğini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X