20 takımlı lig baştan konuşmalı

Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu, ‘Bu sezon Bursaspor, BB Erzurumspor, Akhisarspor ve Göztepe sayının artmasını istediler ama olmadı’ dedi. 

20 takımlı lig baştan konuşmalı

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ligdeki takım sayısının 20’ye çıkması konusunun baştan alınması gereken bir karar olduğunu söyledi. Geçen sene de 20 takımlı ligin gündeme geldiğini söyleyen Çavuşoğlu, ‘Geçen sene lig bitiminde de bunlar gündeme gelmişti. Ancak böyle bir karar çıkmadı. Bu sene yapsan, geçen senekilere haksızlık olur, geçen sene yapsan, bir önceki senekilere haksızlık olur. Ama böyle bir şey yapılacaksa 20 takıma çıkarılabilir, onda ben bir sakınca görmüyorum. 20 takımlı çok ülke var. Ama onun kararını takımlar küme düştükten sonra değil de bu zamanlarda, lig başlamadan önce yapılırsa sıkıntı olmuyor. Bu sezon Bursaspor, BB Erzurumspor, Akhisarspor ve Göztepe sayının artmasını istediler ama olmadı’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X