‘2023 hedeflerine birlikte ulaşacağız’

AK Parti Milletvekili aday adayı Bülent Hamdi Cingil, Yenişehir’de sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

‘2023 hedeflerine birlikte ulaşacağız’

GÜRHAN ADANA

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Torun, Demirciler ve Madeni İşler Sanatkârları Derneği Başkanı Yusuf Süer ve Servisçiler Kooperatifi Başkanı Şükrü Sezer’i ziyaret eden Cingil, değerlendirmelerde bulundu.

Yenişehir’in parlamentoda bir milletvekiliyle temsil edilme arzusunun yıllardır sürdüğünü belirten Cingil, ‘İlçemizden aday adayı olan çok değerli başka arkadaşlar da vardır olacaktır da. Müracaatlar sürüyor. Kim olursa olsun, parlamentoda Yenişehir’i temsil edecek bir milletvekilimiz olsun’ dedi.

Cingil, ’15 yıldan gerilere gittiğimizde ülkemizin yönetimde istikrarı bir türlü yakalayamadığını görüyoruz. İstikrar yakalanınca ise iş dünyasının, toplumun nasıl kendine güveninin geldiğini görüyoruz.

Ülkemiz inşallah bu seçimlerden başarılı ve hayırlı sonuçlarla çıkacak ve ülkemizin geleceğinde de çok önemli adımlar atılacaktır’ diye konuştu.

İstikrarın her ne kadar siyasi iradenin yönetiminde gerçekleşse de, 80 milyonun çabasıyla oluştuğunu ifade eden Cingil, ‘Milli gelirimiz, gayri safi milli hasılamız, ihracatımız şu kadar arttı diyoruz.

Üreten her kesimle birlikte, sanayici, KOBİ’ler, çiftçi, esnafıyla, üreten her kesimle birlikte oluyor bu artışlar. Hedeflerimizden biri dünya ekonomisinde ilk 10’a girebilmek.

Bu hedefin ilk adımı önümüzdeki seçimden sonra atılacak. 2023 hedeflerine birlikte ulaşacağız. Türkiye ilk 10 ekonomi hedefine geldiğinde dünya böyle olmayacaktır.

En azından bugünkü ekonomik güçle dünyayı karıştıranlar, ekonomisiyle de güçlü bir Türkiye karşısında dünyada o kadar rahat cirit atamayacaklardır. Daha güçlü bir Türkiye olarak dünyada, komşularımıza ve insanlığa yönelik çok önemli işler yapacağız’ değerlendirmesinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X