23 Nisan’a 3 yatırım

Nilüfer Belediyesi, 23 Nisan Mahallesi’nde üç önemli hizmeti daha vatandaşa sundu.

23 Nisan’a 3 yatırım

Nilüfer Belediyesi’nin, tek tip taksi durağı projesi kapsamında yaptığı 23 Nisan Ata Bulvarı Taksi Durağı, 23 Nisan Halı Sahası ile  hayırsever iş insanı Adil Gökçadır’ın desteğiyle yapılan Gökçadır Aile Sağlık Merkezi, düzenlenen törenle açıldı. 

Törende konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 23 Nisan Mahallesi’nin kentin en yeni ve en hızlı büyüyen mahallesi olduğunu ifade etti.

Bu nedenle ihtiyaçların da her geçen gün arttığını belirten Başkan  Bozbey, muhtar ve mahalle komitesiyle birlikte öncelikli ihtiyaçları belirleyerek, projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. 

Başkan Mustafa Bozbey, Gökçadır Aile Sağlığı Merkezi’nin, 500 metrekaresinin aile sağlık merkezi, 80 metrekaresinin de 112 acil bakım olmak üzere toplam 580 metrekare alanda yapıldığını belirtti. Başkan Bozbey, merkezin, 5 adet doktor odası, 1 adet dinlenme odası, 1 adet laboratuvar, 1 adet gebe izleme ve aile planlama odası, 1 adet eğitim ve toplantı odası ile hizmet vereceğini ifade etti .  

23 metreye 50 metre ölçülerindeki 23 Nisan Halı Sahası ile birlikte “Her mahalleye bir halı saha” hedefine bir adım daha yaklaştıklarının altını çizen Bozbey, “64 mahallemizde toplam 54 halı sahamız, 8 de çim sahamız var.

Halı sahanın yanındaki sosyal tesisi de bu yıl içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. 23 Nisan Spor Kulübü İle birlikte, mahallemizde çeşitli spor etkinlikleri planladığımızı da belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu. 

Tek tip taksi duraklarının, çağdaş kent Nilüfer’in adeta simgesi haline geldiğini vurgulayan Başkan Mustafa Bozbey, 23 Nisan Ata Bulvarı Taksi Durağı ile birlikte bu sayının 18’e ulaştığını söyledi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X