25 yıllık başkan güven tazeledi

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne (BESOB) bağlı odalarda seçim maratonu tüm hızıyla devam ediyor.

25 yıllık başkan güven tazeledi

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK

Bursa Dokumacılar Odası’nın dün BESOB Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen genel kurulunda tek liste oylandı ve mevcut Başkan İlyas Albayrak güven tazeledi. Yönetim kurulu listesine Aydın Çitil, İrfan Şahinkaya, Mehmet Kuş, Mustafa Ekinci, Özkan Gökdemir ve Serdar Bekiroğulları’nı alan Albayrak, genel kurulda yaptığı konuşmada, 19 Şubat 1992’den bu yana başkanlık görevini sürdürdüğünü hatırlattı. İlk defa rakipsiz bir kongre geçirdiğine işaret eden Albayrak, ”Bir operasyon geçirdim. Çok şükür iyiyim. Sağlığım da iyiye doğru gidiyor” dedi.

YENİ PROJE MÜJDESİ

Yeni dönem projelerinden de bahseden Albayrak, Yıldırım Belediyesi’nin kendilerine sunduğu pazar yeri projesiyle ilgili üyeleri bilgilendirdi. Albayrak şöyle devam etti:

‘’Millet Mahallesi’nde çok güzel bir yerde kapalı pazar yeri var. Burayı yap-işlet-devret modeliyle dokumacılar odasıyla yapabilir miyiz dediler. Biz de taşın altına elimizi koyduk. Bu 3 düğün salonu, 5 dükkan ve 6 bin 200 metrekare civarında kapalı otopark ile 280 tane de pazar yeri olan çok önemli bir proje. Yaklaşık 18 milyon liralık bir çalışma. Biz Oda olarak bunu yapabilecek güçte değiliz. Yap-işlet-devret modeliyle bir firmaya ihale edeceğiz. Görüşmelerimiz var. Bütün her şey bitti. Tapularını ve ruhsatı da aldık ve temel atmaya hazır. Buradan odamıza yılda yaklaşık 200 bin lira gibi bir gelir gelecek.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X